Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se
BloggRegistret.se

Lämna gärna ett avtryck i gästboken ! :-)

Gästbok

lördag 29 januari 2011

Nimbys Värld

Idag har vi varit på leklandet Nimbys värld så barnen fick busa av sig litegranna och det gjorde både barn och föräldrar gott. Vi har alla varit i stor tristess av att bara sitta inne så nu längtar vi verkligen efter varmare väder & ljusare tider så att vi kan börja vara ute mer.




Barnen tyckte att det var jättekul att få leka av sig och som de sprang och klättrade. Man fick verkligen sig själv motion av att springa och klättra efter de små liven. Särskilt Tim var ju snabb som en vessla och tittade man bort en sekund så hade han redan försvunnit på egna upptåg.

Och de stora rutschkanorna åkte de alla 3 alldeles själv, ville inte alls att vi skulle hjälpa dem såklart, de "kan ju själva" nuförtiden ;o) Den lilla lek-avdelningen som ligger bredvid där man sitter och fikar och som är för barn från 1-4 år var inte det minsta roligt för dem, utan de skulle ju vara där de större barnen var, givetvis. Så jag ser fram emot när de blir så pass stora (och det är ju inte alltför långt bort..) att jag och Johan kan sitta och dricka kaffe och koppla av medan barnen leker ;o) Man vågar ju inte riktigt släppa dem vind för våg.., än. Så vi får allt glatt springa efter dem ett tag till !!

Efter leklandet så blev middagen från Drive-In på Max. Det tyckte barnen om ! (ja vi oxå!)

Hoppas att du också haft en bra dag !


Inga kommentarer: